Poolia handlar upp ny plattform för framtida kampanjhantering

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Poolia har idag kört igång en bredare annonsering i Google Display Network, Facebook, Instagram och LinkedIn för sin utmaning av den ”traditionella CV-modellen”. I en nytänkande kampanj vill de fokusera på människan bakom CV:t.

Allt om React.js!

Dags att skaffa dig stenkoll. Bokmärk denna ständigt uppdaterade nyhetslista från MKSE inom området.

Som bemanningsföretag anser Episerver-användaren att det är viktigt att fånga upp vad kandidaterna kan åstadkomma. Bokningstjänsten www.bokapoolia.se byggd på React.js, Node.js och Express framework är ska råda bot på detta. I korta drag är det en enklare mötesbokningstjänst med tidsbokning i realtid och Linkedin-koppling (för social ID).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nytt modemärke väljer Centra, Storyblok, Klarna, Nova Cloud Nine och Dynamics 365

“ – Kampanjen känns modern och nytänkande och går helt i linje med den vägen vi vill gå framöver. Vi tror och hoppas att den kommer att bli lyckad och att många kommer vidare i karriären tack vare detta.”

Säger Katarina Fredén – Marknads & Kommunikationschef på ‎Poolia Sverige.

Cloud Nine levererar Episerver till Poolia sedan 2011, med en större uppdatering 2,5 år sedan. Men liksom hos många andra är det en annan lösning som numera får hanterar de viktiga kampanjerna, ett större problem för Episerver de snabbt måste råda bot på.

Leave a Comment