Porrindustrins CMS #1 firar nya triumfer, bättre på Paywall

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det sammanslagna EPiServer / Ektron berättar om totalt 8800 kunder. Inte långt efter kommer porrindustrins CMS-val nummer ett, om man får tro Elevated X själva. De har passerat 2000 kunder över hela världen. Systemet, med namnkunniga sajter som Playboy, Private Group, TitanMedia, Aziani och Clubjenna som användare, har vunnit branschens XBiz Awards både 2012, 2014 och 2015.Elevated X, "the leading adult CMS", har i sin senaste version främst satsat på utökade möjligheter att tjäna pengar. Precis...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.