Porsche.se lanserad på EPiServer av Mogul

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Mogul står bakom nya Porsche.se som just släppts på EPiServer CMS 6 R2. En bilbildsförsedd, mycket kompakt historia med länkar (kallas "webbspecial"?) till Porsche.com och kampanjsajter där.Länkarna ger varierande bakgrundsbildstorlek och därmed lite hoppig design. I övrigt finns främst textbaserade sidor redovisade i en vänstermeny. AddThis kör en central dela, för hela sajten. Känns tyvärr som en omodern produktion och en sajt som, med tanke på avsändaren, kunde erbjudit så mycket mer. Även i sin svenska variant....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.