Poseidon köper EPiServer av NetRelations

In Analys / Statistik, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb, Språkstöd by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

NetRelations med Andreas Blåeldh och Kenneth Karlsson berättar att de väntar sig en ”release-spurt” nu i höst. Först ut är EPiServersläppet av byggnadsbolaget Poseidon.

http://poseidonbygger.se/gui/i/poseidon-logo.png

Poseidon har i sitt nya projekt samlar alla nybyggnadsprojekt på en och samma plattform, Poseidonbygger.se. Sajten ska informera marknaden om alla projekterade och pågående nybyggnationer. Sajten ska ge en övergripande informationsstruktur för att tillgodose användare med ett allmänt intresse och en informationsstruktur för respektive projekt för de med intresse för specifikt byggprojekt och lägenhet.

Vi har mer på samma ämne:  Alleima Sandvik förblir Optimizely trogna, trots Adobe och Salesforce avancemang

Fokus var att stärka Poseidons varumärke samt visa hur Göteborgs stadsdelar utvecklas. Den responsiva sajten är gränssnittsutvecklad enligt WCAG 2.0 och W3C principer för tillgänglighet. Lösningen innehåller också Google Translate språkstöd (lightboxad med översättning i nytt fönster) och Google Analytics för uppföljning av mål.

 


Leave a Comment