Praktikertjänst byter digital leverantör, handlar upp nytt koncept och UX

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter en större upphandling med fokus på att hitta en långsiktig samarbetspartner har Praktikertjänst valt Visma som helhetsleverantör. De ska arbeta långsiktigt och målfokuserat med Visma. Praktikertjänst behövde tillgång till kompetens inom områden som systemutveckling, förvaltningsledning, koncept, UX och grafisk design. Vismas breda nätverk av samarbetspartners ska hjälpt till. "– Vi letade efter en partner som kunde förstå våra behov, omsätta dem i en kundanpassad förvaltningsorganisation och parallellt kunna bedriva effektiva utvecklingsprojekt. Samarbetet med Visma går mycket...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.