Praktikertjänst byter digital leverantör, handlar upp nytt koncept och UX

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter en större upphandling med fokus på att hitta en långsiktig samarbetspartner har Praktikertjänst valt Visma som helhetsleverantör.

De ska arbeta långsiktigt och målfokuserat med Visma. Praktikertjänst behövde tillgång till kompetens inom områden som systemutveckling, förvaltningsledning, koncept, UX och grafisk design. Vismas breda nätverk av samarbetspartners ska hjälpt till.

”– Vi letade efter en partner som kunde förstå våra behov, omsätta dem i en kundanpassad förvaltningsorganisation och parallellt kunna bedriva effektiva utvecklingsprojekt. Samarbetet med Visma går mycket bra och arbetet bedrivs effektivt och kundorienterat. Sagt har blivit gjort.”

Säger Stefan Hladisch, chef för internkommunikation på Praktikertjänst.

Praktikertjänst har över 9 000 delägare och medarbetare, och är den största koncernen inom privat tandvård samt hälso- och sjukvård i Sverige. Praktikertjänsts webblösningar är viktiga kanaler för den interna och externa kommunikationen och innefattar ett flertal e-tjänster för självadministration för målgrupperna.

Allt om Campaign Management

Vill du också få stenkoll på området? Detta är en omfattande nyhetslista över allt som hänt under 2017. Missa inte vilka val era konkurrenter gör.

Praktikertjänst handlade redan 2008 upp en Episerver installation, då av QD. Praktikertjänsts intranät vann 2013 pris som bästa lösning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  För aggressiv Marketing Automation, Google spamtaggar Lager 157

Leave a Comment