Prata med travet, ATG lanserar voice-tjänst av Talking To Me

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Amazon, Content Marketing, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amazon Sverige är riktigt nära nu. MKSE Amazon är nyhetssektionen där vi samlar allt om vad det kommer innebära för våra svenska företag.

Läs mer.
Talking To Me har i höst vunnit förtroendet att utveckla första versionen av ATGs röstassistent. En ny robot som ska ge travälskare resultat och utdelning från de mest populära hästspelen samt enkel tillgång till tipspoddar. Tjänsten aktiveras med att säga ‘Hey Google, kan jag få prata med ATG’.

ATGs röstassistent är tillgänglig via Google Assistent på mobil, smart högtalare och smart display. Lösningen baseras på Dialogflow som är Googles plattform för AI-driven naturlig språkförståelse samt är integrerad med ett flertal av ATGs API’er för resultat från de mest populära hästspelen. Röstassistenten kan även hänvisa dig till rätt tipspodd för att få de senaste tipsen.

0%
Färre Alexa enheter består marknaden av 2020 jämfört med 2019. Google Assistant knappar in

Mattias Falkendal berättar för MKSE.com att i arbetet med utvecklingen av assistenten ställdes designteamet på Talking To Me inför ett antal utmaningar.

” – Designarbetet är kontinuerligt och handlar om såväl tonalitet kopplad till varumärket som att exempelvis lära roboten att förstå specifika tidsangivelser. Vidare har vi designat specifika flöden baserade på huruvida användaren interagerar med lösningen via skärm eller inte för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse.”

Säger Kajsa Tretow, Lead Conversation Designer på Talking to me. ATGs röstassistent har snabbt utvecklats till en av de mest använda tredjepartsapplikationerna på Google Assistentplattformen i Sverige enligt konsulten.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Uberduck Uberbots erbjuder kändisars AI-röst till callcenters