Prestigeuppdraget Barncancerfonden på Episerver till ny leverantör

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Barncancerfonden ska under 2017 satsa ännu mer på att utveckla sina digitala tjänster och Barncancerfonden.se. Allt ligger kvar på den Episerver som bl a Dropit, EDB Digitala Affärer, Evry och Nansen/MakingWaves jobbat med under åren. Men det nya konsultuppdraget har efter en upphandling i vinter gått till Authority tillsammans med kommunikationsbyrån Intellecta Corporate.

Barncancerfondens ska ta fram en helt ny digital plattform och tillhörande kommunikation i sitt åtagande. Möjligheten att öka insamlingen av pengar via webben är en del uppdraget. Arbetet är påbörjat och den nya plattformen ska lanseras under nästa år.
0m
380 miljoner kronor samlade BCF in 2015

”- Vi är naturligtvis mycket hedrade att Barncancerfonden valt oss för detta arbete. I våra uppdrag pratar vi normalt mycket affärsmål, konvertering och ROI. Med Barncancerfonden är det lite annorlunda, här leder en bra konvertering i slutänden till att fler drabbade att kan överleva sin sjukdom. Detta är givetvis är mycket inspirerande och motiverande för alla som jobbar i projektet.”

Säger Jonas Lundquist, vd på Authority.

Barncancerfonden är en av Sveriges mest välkända insamlingsorganisationer.

Leave a Comment