Primärt Oculus Vive när VRex öppnar svenskt VR-center, Starbreeze Enterspace försenas

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HTC Vive VRs och Rikard Steibers oktoberinvestering i innerstadsbelagda Mission IX får sällskap. Nu öppnar även VRex ute i Bromma, utanför city. Här är de inte primärt HTC som står för VR hårdvaran, men Oculus Vive. VD Micha Zodvornovs centre ska vara byggt för att erbjuda ett virtuellt landskap på en 300 m2 stor yta. Det låter mer som en upplevelse än de vardagsrumslika rum som Mission IX satsar på. I egna 300 m2 tar VRex-besökare på sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon