Prisar Accenture, IBM och Deloittes nya byråverksamheter kontinuerligt in sig?

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Accentures byråverksamhet Accenture Interactive är den del av Accenture som just nu växer absolut snabbast. De visar bland den snabbaste tillväxten i bolagets historia med totalt 13 000 anställda på mycket kort tid.

0st
anställda sysselsätter enheten på rekordtid

Några av dessa har hämtats in via byråförvärv i Skandinavien, Tyskland och Asien. Men de flesta är egna rekryter. För Accenture Interactive har mycket medvetet valt att behålla byråandan inom uppköpen och snarare sprida den över andra anställda som passar in. Eller som nyrekryterats. Det är vad som fått dem att växa så snabbt på kort tid.

” – Vi är inte en konsultfirma. Vi är ”byrå-aktiga”, med baristas och kaffe och filmstudios. Vi har en byråkultur samt åtnjuter lyxen med Accentures historik av att få möten med kundernas högsta ledning. Som CMOs.”

Säger Accenture Interactives VD Brian Whipple. Nästan alla av kunderna inom Accenture Interactive 3 miljarder dollars-verksamhet är redan befintliga Accenture kunder. Det ska se ut på liknande sätt för:

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Accenture, TCS och Infosys är bäst på outsourcing i Norden

Just nu. En tydlig marknad av förtroende att fortsätta verka inom. Genom att fortsätta erbjuda samma utlovade kvalitet genom inarbetade processer och upphandlingsvägar.

Påståendet går emot vad svenska EQTs chef för utveckling av digitala affärer Sven Törnkvist sade tidigare i februari.

I en intervju med Confessions nyligen erkände en anonym byråledare att det verkade som Accenture Interactive, IBM iX och Deloitte Digital kontinuerligt prisade in sig just nu. Något som de har råd med, och som verkligen borde ligga i deras intresse för att ta en position som byråalternativ till McCann-, WPP-byråer, SapientNitro, m fl.

Accenture Interactive toppar som 1:a i världens 15 största byråer.

Allt om managementkonsulterna och revisionsbyråernas nya byrå-satsningar 2017

Hittar ni i dessa listor!

Leave a Comment