Prisjakt satsar på WordPress för nya projekt

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ett team från Prisjakt tillsammans med IQQ i Malmö har tagit fram prisjämförelseaktörens nya tjänst Prisjakt Konsument på en WordPress upprättning. Hans Bergstrand berättar för MKSE.com att de hjälpt företaget med att göra verklighet av ett flertal idéer Prisjakt hade.

Prisjakts Patrik Pettersson beskriver sin nya tjänst:

”— Som konsument har du tillgång till en oändlig mängd alternativ och fakta. Ofta så många och så mycket att det bara blir förvirrande i stället. Alla orkar inte lägga fem timmar på Google för att ta reda på vilken matberedare eller tv man ska köpa. Prisjakt är sedan tidigare en väletablerad tjänst för pris- och produktjämförelser. Nu gör vi den tjänsten ännu bättre genom att komplettera med redaktionellt innehåll.”

Sidorna är utvecklade i WordPress multisite och en stor del av projektet ska handlat om att ge skribenter och redaktörer tillgång till lättanvända funktioner i redigeringsverktyget (förhandsvisningar etc.).

Idag finns Prisjakt Konsument på både norska och svenska. Nya samarbeten är påbörjade mellan Prisjakt och IQQ. Konsument syns först som en mindre textlänksamling till höger på Prisjakt.nu löpet.

Prisjakt visade sig nyligen vara nya kassakon inom Schibsted och bland de innehav som ökade mest inom mediehusets digitala satsning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nyheterna i Forrester Wave Content Management Systems Q3 2023, flera eliminerade

Leave a Comment