Privat bolag bakom första AI-integrationen till Optimizely CMS och Commerce

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det svenska bolaget Epicweb säger sig vara först ut med en mer helintegrerad AI till Optimizely CMS och Commerce. Optimzely ska enligt bolagets Luc Gosso själva främst ha valt att fokusera på sin CMP-produkt vad gäller AI-utveckling. Det fick Luc Gosso, utnämnd OMVP, att utveckla och ta fram en helintegrerad AI-version till Optimizely CMS och Commerce.

0 st
FAQ alternativ kan med få ord genereras fram
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Jag ansåg att då många användare inte inte använder CMP, så behövs det även en annan helintegrerad version till CMS och Commerce. Därför har jag utvecklat och byggt en AI-integration som är helintegrerad till alla fält”.

Säger Luc Gosso. AI-integrationen ska främst göra det enklare att skriva/arbeta smartare och mer effektivt för användare. Den kan erbjuda översättning av texter, förslag på synonymer och variationer av din text, rättstavat och med rätt meningsuppbyggnad. Användaren ska också kunna ge AI-assistenten olika kommandon som till exempel ”summera en lång text”, ”generera 10 FAQ:s”, ”summera på ett säljande sätt” eller ”skriv en inledning”. Den ska också kunna generera egna bilder utifrån givna direktiv.

Intresset för produkten ska vara stort från omvärlden, i höst ska AI-integrationen presenteras på flera olika utvecklarevent och mässor i både Sverige, Norge och eventuellt USA.