Processen för husköp moderniseras, Hjältevadshus hänger med i svängarna

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter att Hjältevadshus, liksom många andra småländska småhusföretag, kommit till insikten att svenskarna idag inte köper hus på samma sätt, i samma kanaler eller med samma argument krävdes förnyelse.

Wilson Creative berättar de fick i uppdrag att ta fram en ny hemsida, lyfta fram nya funktioner och göra företaget bättre förberett för den nya tidens husköpare.

Den nya WordPress-lösningen är försedd med IP-location, Google anpassad sökning, en huskonfigurator direkt i fokus samt tre målgruppsingångar. Det finns även huslistningar, Facebook och Reco-intergation samt en grafisk översikt över precessen för att få bygga sitt hus. Det finns en content-sektion.

För att öppna upp med mer inspiration öppnades befintliga, alldeles äkta Hjältevadshem upp. Webbplatsen kompletterades av en skräddarsydd bloggplattform där befintliga kunder både kan dokumentera sin resa och dela den med blivande husbyggare.

Hjältevadshus är ett småländskt småhusföretag som har byggt kvalitetshus sedan 1947. Wilson Creative jobbar i år med även kunden Kalmar Energi.

Leave a Comment