ProPud proteinmilkshakes och proteinpuddingar släpper ny digital närvaro

In Nyheter, E-handel, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NJIE Foods AB lanserar idag en ny egen sajt och digital närvaro. Det i samband med att företag ändrat förpackningsdesign till en modernare look. Svenska byrån Republiken står bakom produktionen. NJIE är främst kända för ProPud som de som tränar mycket ska känna väl till. Göteborgsföretaget ska ha gjort en imponerande resa från en källare på Guldheden till att vara marknadsledare inom proteinmilkshakes och proteinpuddingar i Sverige idag. En svensk MMA-mästare står bakom bolaget. Men de bygger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon