PTK byter ut Inexor mot Meridium

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Meridium fortsätter ta kunder inom offentlig sektor och organisationer. Idag har samverkansorganisationen PTK har handlat upp Meridium som digital leverantör när webbplatsen Rådgivningstjänst.se ska byggas om från grunden. Målet är att skapa en motiverande och engagerande webbplats.Nya Rådgivningstjänst.se kommer bli en viktig och strategisk digital tjänst som ska främja PTK:s arbete. Meridium kommer leverera den nya webbplatsen tillsammans med samarbetspartnern Visi, som utvecklat rådgivningsverktyget. Allt på en Episerver av senaste modell. Uppdraget tar de över från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment