Publicis.Sapient går in i ny svensk ”Power of one” gruppering

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Publicis Groupes arbetsmodell "Power of one" som gruppen tillämpat i bl a Tyskland, Frankrike och Storbritannien gäller från och med idag även i Sverige. Trots att de ingående Publicis byråerna Publicis.Sapient, Starcom, Zenith, Saatchi & Saatchi, BBH och MSL sitter separat och inte har samma tids- och ekomonisystem ska de bli bättre på att jobba ihop. Talang och kunskap som finns hos de olika byråerna ska kombineras. Om bara två år ska gruppen: "Arbeta som en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon