Pulsen bakom färdig produkt som ska transformera svenska kommuner digitalt

In Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Går det att få fram en digitalt transformerad svensk kommun genom en ny teknisk plattform och några klick? Det tror Pulsen som slagit sig samman med företaget Bariums BPM-produkt (Business Process Management) för att erbjuda en ny plattform som ska öka takten i kommunernas digitaliseringsarbete. Den nya plattformen DenDigitalaKommunen.se ska innehålla en digital applikationsplattform (Barium Live) där många kommuner redan ska ha modellerat sina processer, skapat applikationer av tidigare manuella arbetsflöden samt dokumenterat kunskap om hur nya arbetssätt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.