Pulsen bakom nya Migrationsverket.se på SiteVision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Pulsen har lanserat nya Migrationsverket.se på SiteVision. Migrationsverkets syfte är att förkorta handläggningstider genom elektronisk samverkan mellan verkets anställda och de som behöver använda dess tjänster. Sajten ska blivit enklare att använda och ska ge en mer intuitiv upplevelse än tidigare enligt beställare Thomas Kullberg. Det ska gå att göra en komplett ansökansprocess via webben. Sajten då? Tradigt myndighetstrist med en design som mest framkallar minnen från t ex Krisberedskapsmyndigheten 2004. Är det inte vansinnigt vitt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment