Pyramid headhuntar EMVP från Sogeti, släpper EPiServer 7.5 för Cramo

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Pyramid har lanserat en ny sajt för sin kund Cramo. Det är Cramos nya varumärke Adapteo med en del internationella sajter samt CramoAdapteo.com som gått live på en sprillans ny EPiServer 7.5.

Pyramid genomförde för drygt ett år sedan en marknads- och varumärkesanalysfas, för att kartlägga förutsättningarna att skapa ett undervarumärke. Pyramid har därefter bistått Cramo med att ta fram namn, företagsidentitet, lanseringskampanj samt en företagssajt och sju lokala webbsajter.

Adapteo kom till då marknaden för uthyrning av flyttbara lokaler växt starkt på sistone. Redan under 2013 stod uthyrningen utanför byggbranschen för 12,3 procent av Cramo Groups omsättning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Teknikmagasinet satsar på drop-ship, perf och upplevelse i nytt Norce och Contentful projekt

Tragiskt lastgamla Cramo.com är däremot ingen EPiServer 7.5’a, det är en del av en SharePoint installation som bl a förvaltas av svenska B3IT Connexions. Cramo är även Sitecore CMS användare, de har plattformen för sina mobila IR-sidor.

Koncernkollegan Petra i Helsingborg har i dagarna även anställt välkände Daniel Berg, EPiServer MVP, senast från Sogetis alltjämt krympande EPiServer-enhet.

Leave a Comment