Q-handel med timleverans alternativ till e-handel, m-commerce och omnikanal. ICA och 7-Eleven hakar på

In Nyheter, E-handel, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Utöver att snabba på digitaliseringen och skapa viss innovation inom e-handel har Corona lett till att ta fram nya begrepp inom området. Mångmiljardvärderade matbolaget Foodora har sett till att knyta ett nytt begrepp till sig samtidigt som de nu i sommar levererar mer än bara mat i sina dagliga, många leveranser. Det är "Q-handel" som av bolaget kallas för "tredje generationens e-handel" Foodora säger sig stå bakom termen och Q-handel ska innebära att kunder får möjlighet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon