QD tog över Boverket från Logica

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Jörgen Johansson berättar att under torsdagen har QD/Office IT Partner släppt Boverkets nya sajt Boverket.se på en EPiServer CMS 5 CMS R2 med tillhörande, ovanliga e-handelsmodulen EPiStore. Förutom QD har Citat Journalistgruppen deltagit i projektet. Den nya 2009-releasen ersätter den tidigare sajten i version 4, som Logica ansvarade för. Sajten har Mina favoriter, Kalendarium och Efterfrågade sidor (bra idé) och designade startside puffar som ("För alla som bor omboende.se", "Mer om din enegerideklaration" etc.). EPiServer har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vad innebär efterfrågade sidor i praktiken? Hur löses det rent tekniskt?

  2. Vad innebär efterfrågade sidor i praktiken? Hur löses det rent tekniskt?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.