Qliro nya namnet på Cdon, tar upp kampen mot Klarna

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Qliro blir det rätt knepiga namnet på CDON Groups kommande betaltjänst. Den implementeras senare i år hos svenska versionerna av koncernbolagen Nelly, CDON.com och Lekmer. Formellt heter tjänsten Qliro Payment Solution och har fördelen av att kunna kopiera en del av den R&D Klarna lagt ned tvingats exponera utåt under 2012-2014. Inte minst då CDON var Klarnas största kund fram tills tidigare i år. Qliros affärsidé är Klarna rakt av, kunderna ska först få hem sina varor,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Går inte ens att få tag i idioterna på qliro och dem påstår att jag betalt ett mindre belopp än vad jag har trots ett tydligt kontoutdrag. Pinsamt!

Leave a Comment