Qliro nya namnet på Cdon, tar upp kampen mot Klarna

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Qliro blir det rätt knepiga namnet på CDON Groups kommande betaltjänst. Den implementeras senare i år hos svenska versionerna av koncernbolagen Nelly, CDON.com och Lekmer. Formellt heter tjänsten Qliro Payment Solution och har fördelen av att kunna kopiera en del av den R&D Klarna lagt ned tvingats exponera utåt under 2012-2014. Inte minst då CDON var Klarnas största kund fram tills tidigare i år. Qliros affärsidé är Klarna rakt av, kunderna ska först få hem sina varor,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Går inte ens att få tag i idioterna på qliro och dem påstår att jag betalt ett mindre belopp än vad jag har trots ett tydligt kontoutdrag. Pinsamt!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.