Qstar släpper nya sajter, väljer ut digitalpartners

In Content Marketing, CXM, Lojalitetsprogram, Övriga / Custom CMS, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Precis som de andra bensinbolagen och ”mackarna” håller obemannade Qstar med huvudkontor i Norrköping på att hitta sin identitet. Qstar har nyligen lanserat t ex nya https://qstarenergi.se/ och uppdaterade https://qstar.se/ för att beskriva mer kring detta arbete och hitta sin nya roll i B2C och B2B konsumenternas ögon.

Qstar är en helomfattande bränsleleverantör inom direktleveranser och tankstationer med 320 tankstationer och över 40 000 direktleveranskunder. Qstar Energi levererar bränsle direkt till kunder i olika branscher. Sedan 2014 ägs bolaget av DCC Ltd.

Nya viktiga satsningen Qstarenergi.se är en Heroku, Node.js, React, Cowboy och Next.js webframework produktion. För undervarumärken som Truxtop.se används en WordPress CMS. Qstar jobbar med Markus Reklambyrå som byrå och även Consid[ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”] jobbar med Qstar sedan ett tag tillbaka. De står bl a bakom företagets nya intranätlösningar.

Vi har mer på samma ämne:  Riksbyggen anställer digitala Double 2 visningsrobotar till nya lägenhetsprojekten, andra svenska robotanvändare

Fler artiklar idag:

[/ppp_patron_only]
Vi har mer på samma ämne:  Helikopterpiloter och Kudoskort nyheter på SBAB intranät och medarbetarportal