Råd & Rön ska fräschas upp av Some Guys

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Södermalmsbyrån Some Guys (själva på WordPress CMS) har roffat åt sig nya Råd & rön som ny kund. Sajten, som idag ligger på en tidigare version av EPiServer, ska fräschas upp under några månader med start nu i mars. Sedan har sajten som målsättning att bli nummer ett på nätet för alla konsumenter som söker oberoende tester. Oj, ett stort omårde att ta sig an....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sublime håller för närvarande på med att uppgradera tidningen Råd & Röns webbplats från EPiServer CMS 4 till CMS 6.Webbplatsen kommer lanseras under våren.

    Sublime byggde Råd&Röns webbplats i EPiServer CMS 3 för många år sedan och får nu alltså förtroendet att bygga den på nytt vilket vi tycker är väldigt roligt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.