Råd & Rön ska fräschas upp av Some Guys

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Södermalmsbyrån Some Guys (själva på WordPress CMS) har roffat åt sig nya Råd & rön som ny kund. Sajten, som idag ligger på en tidigare version av EPiServer, ska fräschas upp under några månader med start nu i mars. Sedan har sajten som målsättning att bli nummer ett på nätet för alla konsumenter som söker oberoende tester. Oj, ett stort omårde att ta sig an....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sublime håller för närvarande på med att uppgradera tidningen Råd & Röns webbplats från EPiServer CMS 4 till CMS 6.Webbplatsen kommer lanseras under våren.

    Sublime byggde Råd&Röns webbplats i EPiServer CMS 3 för många år sedan och får nu alltså förtroendet att bygga den på nytt vilket vi tycker är väldigt roligt.

Leave a Comment