Ragnsells.se på EPiServer CMS av QD bjuder på snygg översättning

In Licens, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sökmotor, Språkstöd by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ragn-Sells med Ragnsells.se har fått en ny EPiServer CMS 5 signerad QD Utveckling. Grönare och tydligare har det blivit hos företaget, som jobbar med att ta emot alla slags avfall, förutom kärnavfall. Mer features: Google Translate implementationen "Translate page with Google" är en föredömlig, expanderbar, drag-n-drop AJAX ruta med översättning inom alla tänkbara språk. Riktigt bra och kul att se för något annat CMS än WordPress. "Sök efter tjänster och material" på SiteSeeker med AJAX search...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment