Ragnsells.se på EPiServer CMS av QD bjuder på snygg översättning

In Licens, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sökmotor, Språkstöd by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ragn-Sells med Ragnsells.se har fått en ny EPiServer CMS 5 signerad QD Utveckling. Grönare och tydligare har det blivit hos företaget, som jobbar med att ta emot alla slags avfall, förutom kärnavfall.


Mer features:

  • Google Translate implementationen ”Translate page with Google” är en föredömlig, expanderbar, drag-n-drop AJAX ruta med översättning inom alla tänkbara språk. Riktigt bra och kul att se för något annat CMS än WordPress.
  • ”Sök efter tjänster och material” på SiteSeeker med AJAX search suggestions får mycket yta. Och det känns rätt i denna kontext och för en aktör med egen terminologi.
  • Även vanliga sökfätet har AJAX search suggestions.
  • Miljöchefen Christina Lindbäck har fått blogg baserad på EPiServer CMS med tillhörande Taggar, AddThis sociala bokmärken och Kategorier.
  • Klimatnyttoguiden är ny, en enkel guide som snabbt räknar ut klimatnyttan med återvinning för några olika material.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Visma säljer av delarna som jobbar med e-handel och CMS till Synsam och Ahlsells ägare

Men det är en EPiServer 4 som ligger kvar för extranätet.

QD har även börjat jobba med DeLaval som valt EPiServer CMS för sin kommande externa webbplats. Ny design, struktur, innehåll och teknisk plattform ska levereras av QD Utveckling och JG Communication.

Leave a Comment