Rangy.se säljer mobiler på EPiServer Commerce av Nansen

In E-handel system, Episerver, Episerver Commerce, Nyheterby Martin EdenströmLämna en kommentar

Nansen är klara med EPiServer Commerce och EPiServer CMS 6 R2 sajten Rangy.se för telefoniåterförsäljaren och jämförelsesajten med samma namn.

Rangy är den första tjänsten i Sverige där kunder kan hitta och köpa den kombination av mobiltelefon och abonnemang som är billigast baserat på kundens egna samtalsvanor.

Den mycket grafiska jämförelsesajten och e-handeln jobbar med navigation och stödelement som dyker upp baserat på vart besökaren står i flödet eller  vart på sajten. Det ger en applikationslik upplevelse som ska vara byggd för optimal konvertering.

Fler artiklar om ämnet:  Efter ett års projekttid går nya Scandinavian Photo live på prestandamaxad Episerver e-handel

Nansen teamet berättar att de jobbat med en mängd olika KPI:er och löpande följt och följer besökarnas beteende i beta-fas och i skarp release för att utveckla och optimera köpflödet. Bland annat har en specialanpassad modell av Google Analytics integrerats med EPiServer CMO för realtidsdata och A/B testning används kontinuerligt.

Namnet kommer från företagets CSR arbete med orangutanger i Borneo. Företaget siktar på att rädda 1000 orangutanger genom att svenskar byter mobilabbonemang.

Team:

Andreas Oldeskog
Klas Sabelström
Tomas Unestad
Jonas Näslund
Viktor Gars
Sussi Zäll
Jaan Orvet

Fler artiklar om ämnet:  Efva Attling kastar om inom e-handeln efter bara två år

Söderhavet stod för digital identitet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.