Rangy.se säljer mobiler på EPiServer Commerce av Nansen

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nansen är klara med EPiServer Commerce och EPiServer CMS 6 R2 sajten Rangy.se för telefoniåterförsäljaren och jämförelsesajten med samma namn.

Rangy är den första tjänsten i Sverige där kunder kan hitta och köpa den kombination av mobiltelefon och abonnemang som är billigast baserat på kundens egna samtalsvanor.

Den mycket grafiska jämförelsesajten och e-handeln jobbar med navigation och stödelement som dyker upp baserat på vart besökaren står i flödet eller  vart på sajten. Det ger en applikationslik upplevelse som ska vara byggd för optimal konvertering.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ARC byter namn för fjärde gången, har 140 partners

Nansen teamet berättar att de jobbat med en mängd olika KPI:er och löpande följt och följer besökarnas beteende i beta-fas och i skarp release för att utveckla och optimera köpflödet. Bland annat har en specialanpassad modell av Google Analytics integrerats med EPiServer CMO för realtidsdata och A/B testning används kontinuerligt.

Namnet kommer från företagets CSR arbete med orangutanger i Borneo. Företaget siktar på att rädda 1000 orangutanger genom att svenskar byter mobilabbonemang.

Team:

Andreas Oldeskog
Klas Sabelström
Tomas Unestad
Jonas Näslund
Viktor Gars
Sussi Zäll
Jaan Orvet

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ARC byter namn för fjärde gången, har 140 partners

Söderhavet stod för digital identitet.

Leave a Comment