RebelMouse utmanar konkurrensen, är både byrå och prestandafokuserad CMS-plattform

In CDP, DMP, Cloud / Förvaltning, CXM, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amerikanska CMS:et RebelMouse grundat av Andrea Breanna/Paul Berry har gjort några större ”pivots” genom åren men verkar efter ett tidigare fokus på sociala nätverk nu landat i roll och position. Det är med ett aningen annorlunda grepp som både Perf, performance-fokuserat CMS, men samtidigt med ett tillhörande tjänsteerbjudande av en egen kreativ byrå som ska proaktivt innovera för kunderna med djup teknikförståelse. RebelMouse kvalade nyligen in på Forbes topp-5000 lista.

RebelMouse har t ex ett avancerat AM, förvaltningserbjudande där man bjuder på QA och projektledare samt en tillhörande administrativ app synkad med egna Zalenium containers, Allure Test report/framework och TeamCity Build Agents för att ta del av hur miljö mår och uppdateras. Faktum är att man ”FUD”:ar t ex WordPress som inte anses ligga i molnet och kan hållas uppdaterat på samma sätt som RebelMouse.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenssons "supersnabba" Commercetools e-handel lägger till Triggerbee CX

Andra egenskaper är:

  • Native paywall stöd
  • Egna workflows för att optimera innehåll
  • Ehandelsintegrationer
  • Instant Articles och AMP stöd
  • Aktivt SEO stöd vid varje författande av en artikel

På kundlistan står idag United AirlinesPAPER Magazine, Nylon, Dance Magazine och mediehuset Axios (som driver Politico och The New York Times). Kunder med högt tryck, prestandakrav och behov av dedikerade konsulter som kan plattformen.

 

Paul Berry var tidigare Huffington Posts CTO, ett bolag som även de produktifierat sin egna HuffPost CMS-lösning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Iprospect går in på Clas Ohlson, nya tekniska plattformar

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss