RebelMouse utmanar konkurrensen, är både byrå och prestandafokuserad CMS-plattform

In CDP, DMP, Cloud / Förvaltning, CXM, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amerikanska CMS:et RebelMouse grundat av Andrea Breanna/Paul Berry har gjort några större "pivots" genom åren men verkar efter ett tidigare fokus på sociala nätverk nu landat i roll och position. Det är med ett aningen annorlunda grepp som både Perf, performance-fokuserat CMS, men samtidigt med ett tillhörande tjänsteerbjudande av en egen kreativ byrå som ska proaktivt innovera för kunderna med djup teknikförståelse. RebelMouse kvalade nyligen in på Forbes topp-5000 lista. RebelMouse har t ex ett avancerat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon