Redovisningsbyrån Q satsar på ryskutvecklad WordPress CMS

In Nyheter, Offshore development, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Redovisningsbyrån Q har lanserat en ny WordPress CMS sajt. Den nya webbplatsen använder standard plugins som "All in one SEO pack", "Custom Content Type Manager", "Simple fields" och "Google Analytics for WordPress". Sajten, med ett eget tema med det generella namnet "Frontend", sportar en manuell, stor carousel samt "fejkad", transparent bildtext (inte så bra för SEO) och ett sökfält som är en "medarbetare-länk". Något som känns som en sista minuten-korrigering ägt rum. Gridnine Moskva har i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Oj oj oj, den kändes inte helt hundra den där WordPress-releasen. Helt klart snott tema.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.