Region Gotland köper in specialkonstruerat CMS av IVEO

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Region Gotland har under pandemin jobbat hårt på sin egna nya, digitala närvaro. Nya Gotland.com på WordPress.com har fått i uppgift att berätta historien om ön på ett tydligt och inspirerande sätt. För att stärka varumärket som är Gotland. Gotland har drygt 60 000 invånare, varav omkring 26 000 bor i Visby. De största tätorterna förutom Visby är Hemse, Slite, Roma och Klintehamn. Stockholmsbyrån IVEO har utvecklat all ny UX, UI och står bakom att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon