Region Kronoberg bygger nytt, “skönt bli av med gamla synder”

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Från och med 1 januari 2015 bildar Landstinget Kronoberg (på en EPiServer) och Regionförbundet Södra Småland (på en WebManager 3 CMS) en egen, ny region. Det viktigaste motivet till att bilda region är att stärka demokratin, eftersom regionen kommer att styras av ett direktvalt fullmäktige. Folkvalda regioner ger medborgarna större möjlighet att påverka regionens utveckling. Det innebär att Region Kronoberg även får en helt ny webb som byggs upp från grunden. Sajten ska bli responsiv, få en mer definierad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.