Region Uppsala handlar upp Episerver från ännu en partner

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Forefront och NoC berättade i april att de vann Episerver-uppdraget för Region Uppsala. Nu ansluter Visma, även de stärkta med ett lokalt förvärv i staden, och säger att de ska ta hand om förvaltningen av samma Episerver installationer. "- Visma Consulting ska fungera som en proaktiv och strategisk partner till Region Uppsala, ett uppdrag som vi är stolta att åta oss. Avtalet är ett kvitto på att vår strategiska satsning på webb och digitalisering är rätt....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon