RegionVarmland.se live på Drupal av Two

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Värmland bara sprutar ur sig Drupal. RegionVarmland.se har nu slutförts och lanserats på Drupal 6 CMS. Målet med Region Värmland är att skapa förutsättningar för tillväxt. Värmland ska vara en attraktiv region där människor vill bo och där företag vill etablera sig, verka och utvecklas. Region Värmland arbetar även för att värmlänningarna ska kunna leva ett gott liv, idag och i framtiden. Sajten är en storsatsning där 16 webbplatser samlats i en. Och det är tydligen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment