Rek.ai förser svenska kommuner med AI, flera nya kundkonton under 2019

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rek.ai fortsätter växa med inte färre än fyra nya kommunkunder som anslutit till tjänsten. Och det bara under den senaste månaden. Rek.ai är en tjänst för att starta med sin egna AI-anpassningar. Bolaget anser att användarupplevelsen kan förbättras med de mer skräddarsydda anpassningarna. Dessa skapas med hjälp av en anonym personaliseringsmodell. Modellen ska vara en typ av deep learning som varje natt tränas på en mängd parametrar så att den via ett API kan returnera rekommendationer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon