Renault, NCC, ICA, Dicom och Lexicon köper in WordPress av Lightweb

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

De senaste åren har helt WordPress-fokuserade Lightweb tagit några större skalper inom PHP och WordPress-utveckling. Det senaste uppdraget på uppdrag av ICA då de designade om och utvecklade nya butikssajten Flottiljenkopkvarter.se på en WordPress 4 lösning under sommaren och hösten. Flottiljen köpkvarter är en ICA-ägd handelsplats i Barkarby.Webbplatsen utvecklades i enlighet med Flottiljen köpkvarters nyligen framtagna grafiska profil och fokus ska legat på estetik, användarvänlighet och enkelhet. Lightweb är en mindre byrå i Stockholm som även står bakom WordPress-uppdrag för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Hemsida på WordPress

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.