Renodling i Luleå kommuns nya digitala strategi, följer medborgarnas högre ställda krav

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu släpps även den andra delen av Cybercoms senaste, norrländska leverans. Det är Luleå kommun som valt renodlar sina digitala kanaler och nu släppt webbmagasinet "Vårt Luleå" som en separat satsning. Vårt Luleå blir navet för kommunens nyheter i ett ekosystem med bland annat två papperstidningar och kommunens sociala kanaler som sammantaget distribuerar en bit över 800 nyheter per år. Kommunens webbplats luleå.se blir samtidigt en mer renodlad servicewebb. Andreas Johansson, digital strateg på Luleå kommuns kommunikationsavdelning....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon