Det var gladare miner inför den otestade (?) driftsättningen

Resdagboken.se sågar Creuna offentligt, tar in ”expertteam” från Nansen

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström10 Comments

Resdagboken.ses moderatorer och beställare av den nya sajten är duktigt trötta och irriterade på sin gamla EPiServer Relate+ / StarCommunity leverantör Creuna. Efter (!) re-lanseringen skriver moderatorn och Schibsted-projektledaren/Produktchef/Community Manager Christofer Laurin i ett offentligt foruminlägg till användarna att: ...vi är lika ledsna som ni över allt krångel och strul med den nya sajten. Självklart ska inte en lansering drabba användarna på det här sättet. Vi har förgäves försökt förmå Creuna (sic! på bold) att åtgärda...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. har du någon länk till foruminlägget du nämner? kan inte hitta

  2. haha. ok, så en stackars projektledare skyller sitt eget misslyckande på en leverantör. sedan slutar det med att han får bassning av chefen och tvingas ta bort inläggen. han kanske hoppades på att efterskalvet bara skulle bli lite korridorsskitsnack, nu kanske det slutar med att han går från schibsted och aftonbladet till stituation sthlm…proffsigt;)

  3. Oavsett hur förbaskad man än må vara på sin leverantör tycker jag inte att någon förtjänar att hängas ut på det här sättet. Högst ”osnyggt”.

  4. Oavsett vad Creuna har gjort eller inte gjort tycker jag att det här är ett oförsvarligt beteende från Resdagboken och Christofer Laurins sida. Jag har fått lära mig att nyckelregeln är att kritik ges i enrum, allt annat är som Micke sa ”högst osnyggt”.

  5. Clienten Resdagboken ska kommit in via en junior säljare som fått sparken. kontot står inte med på http://www.creuna.se eftersom Ingen på creuna har velat jiobba med kontot på ett år.

  6. Akta er för Creuna på episerver. Det blir inte bra.

  7. Akta er för Creuna på episerver. Det blir inte bra.

Leave a Comment