Nya Resfeber.se satsar på personaliserat innehåll

In Check out/Kassasystem, Content Marketing, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Resfeber har släppt en ny webbplats på Litium Studio. Det är helt ny design och ”ny känsla”. Men den stora förändringen ska ligga i ett genomgående arbetet med användarupplevelse och personaliserat innehåll. Genom intervjuer med kunder ska en bild växt fram hur allt innehåll på sajten ska vara anpassat efter varje kund. Allt för att göra det enklare att hitta sin resa.

Och visst får MKSE.com upp en content marketing artikel om julmarknad i Tyskland efter att ha surfat Berlin flyg och sökt efter samma stad 4-5 gånger under en viss tidsperiod.

Om det inte är en slump eftersom samma artikel dyker upp direkt i inkognito-mode..

Sajten lanseras i Sverige, Norge och Danmark. Genom att fortsätta följa användarnas beteende efter lanseringen och mäta mot uppsatta mål fortsätter Resfeber utveckla och optimera sajten.

0%
färre anställda sysselsätter litium AB i år, 25 mot 61 anställda året innan

Sajten har Imbox.se chatt-lösning samt responsiv design. Koncept och design är gjort av inUse. Implementation, teknisk arkitektur och systemutveckling är gjorda av Litiums partner Spot On Solutions.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Systembolaget uppdaterar ViNet och Employee Experience för 6000 anställda, bygger dashboard

Leave a Comment