resume.se, söderhavet, ukraina Nyheter, Optimizely/Episerver

Resume.se äntligen anpassad för sin främsta målgrupp

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

SIME mediapartnern Resume.se har de digitala dagarna till ära släppt en ny, responsiv variant av sin webbplats. Det är inga större förändringar som möter besökarna, desktopanvändare lär nog inte ens märka av förändringen. I så fall är det att rubriktypsnitten förändrats. Samtidigt är det ett extremt försenat och välbehövligt mobilgränssnitt av Resumé som nu släpps. Varför det har tagit sådan tid är svårt att förstå. Trots sin höga, tekniska kräsna och nischade trafik har Resume.se tills...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Käre du, kolla dina källor: Resume är utvecklad av fls i st petersbug, och ingen annan.

  2. First Line. Där ser man, förra EPiServer off shore leveransen hade med andra länder att göra, hörde jag då. Dock har inte så mycket skett QA mässigt från vad jag får ta del av.

  3. @tidningenResume episerver nere just nu

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.