Resume.se äntligen anpassad för sin främsta målgrupp

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

SIME mediapartnern Resume.se har de digitala dagarna till ära släppt en ny, responsiv variant av sin webbplats.

Det är inga större förändringar som möter besökarna, desktopanvändare lär nog inte ens märka av förändringen. I så fall är det att rubriktypsnitten förändrats. Samtidigt är det ett extremt försenat och välbehövligt mobilgränssnitt av Resumé som nu släpps. Varför det har tagit sådan tid är svårt att förstå.

Trots sin höga, tekniska kräsna och nischade trafik har Resume.se tills idag visat mobilanvändare samma tungladdade, ej annons-anpassade version av sajten. Utan framgång med en alternativ native app eller . Det gällde alltså för 2012 och nästan hela 2013. En tid när mobiltrafiken, inte minst för mediasajter, passerar desktop-trafiken.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Telge Energi släpper ny UX och digital närvaro tillsammans med Söderhavet

Resume.se förstörde för sig gentemot mobila användare redan tidigt 2011 med en extremt misslyckad, paywallade satsning. Därefter kom en desktop release från slutet av 2011 som inte heller tog hänsyn till mobile first eller en mobilversion. Nu finns en ny app, men för många användare har Resumé redan bränt sina broar.

Den ”tjusiga” 404:an finns kvar och det finns fortfarande 269 Errors, 56 warning(s) vid en XHTML check.

Resume.se liggar kvar på sin Ukrainautvecklade (av gamla Bink) EPiServer 6 CMS. Designen står Söderhavet för.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ryska och Ukrainska webb-, martech och e-handelsleverantörer aktiva i Sverige

Kommentarer

  1. Käre du, kolla dina källor: Resume är utvecklad av fls i st petersbug, och ingen annan.

  2. First Line. Där ser man, förra EPiServer off shore leveransen hade med andra länder att göra, hörde jag då. Dock har inte så mycket skett QA mässigt från vad jag får ta del av.

  3. @tidningenResume episerver nere just nu

Leave a Comment