Revisionsbyrån köper heta UX- och designbolaget, öppnar 1500 m2 Experience studio

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

PwC Sverige har påbörjat sin svenska resa mot att erbjuda mer än bara revisionstjänster. Det genom förvärv av UX- och designbolaget Pond i Sverige. Pond har 100 anställda, men det är 50 innovationstekniker PwC vill åt. I och med förvärvet så kommer Ponds designverksamhet att skiljas av i ett självständigt bolag, det ingår däremot inte i PwC:s förvärv. Det gör däremot Pond Innovation AB samt t ex vertikalinriktade Pond Healthcare Innovation.Pharma-vertikaler med UX-kompetens är hett. Även Accenture...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.