Rid- och hästsportledare väljer Vendre e-handel och PIM för omnikanal

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, PIM, Vendre by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vendre har en fin vecka med flera nyheter i bolagets favör. Börjes Tingsryd ska förfoga över ett av Skandinaviens största utbud av produkter inom rid- och hästsport. Idag släpps den nya e-handeln av Vendre.

”- Tack vare bytet av e-handelsplattform, samt integrationen till affärssystemet Microsoft Business Central, har vi fått mer automatiserade processer med bättre flöden för försäljning både på webben och i butik.”

Säger Anna Rungegård som är VD på Börjes Tingsryd. Börjes Hästsport startades i slutet av 70-talet, och redan under 90-talet inleddes försäljningen av hästsportartiklar via webben. Mycket har hänt sedan dess och nyligen lanserade Börjes en helt ny webshop på Vendres plattform med stöd för både B2B- och B2C-försäljning.

Alla svenska kunder som valt investera i Vendre på sistone hittar ni i MKSE.com Vendre e-handel sektion. Klicka här.

För att skapa en bra kundupplevelse var det viktigt att fokusera på omnikanal med ett tydligt samspel mellan e-handel och varuhus i det nya projektet. Den nya kunden ska speciellt uppskatta att kunna jobba med produktinformation och banners direkt på sidan drag’n drop med hjälp av Vendre PIM.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya "Åhléns 2.0" på väg, headless och CRO-baserad optimisering bakom nysatsningen