Riksidrottsförbundet lät kineser sköta 58000 Episerver 9-uppgraderingar

In Nyheter, Offentlig sektor, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det var dags att låta en annan leverantör än Sogeti ta sig an den hårt kritiserade Episerver-installationen för IdrottOnline hos Riksidrottsförbundet. Uppdraget gick till 600 man stora IT-konsultbolaget Symbio som nu lagt samtliga IdrottOnline webbar på en Episerver CMS 9. Projektteamet berättar de kunnat dra fördel av Symbios globala spridning och det stora utvecklings- och testteamet i Kina. Offshoreteamet har jobbat med projektet genom hela uppdraget. Projektet ska ha utförts under "några månader av fokuserat jobb". Resultatet kallas för världens största...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Riksidrottsförbundet tillhör inte offentlig sektor. Riksidrottsförbundet är en paraplyorganisation för idrottsrörelserna och har inget med med landsting, stat eller kommun att göra.

Leave a Comment