Robin Söderlings RobinSoderling.se släppt på WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nadal valde ju Drupal CMS. Rickard Westerlind på Orangelab tipsar om att en av värsta konkurrenterna på touren, vår egen svenska Robin Söderling också fått en ny sajt. Då vart det grus, eller ska vi säga hardcourt, med WordPress CMS. En riktigt fin sak det med. Startsidan domineras av bakgrundsfilm i flash och resten ligger i egna WP-temat "RS". Det finns senaste tweets i uppkant och ett enklare "next game" kalendarium. Art Direction och design har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Robin Söderlings RobinSoderling.se släppt på WordPress | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Eeeh. Splash page? Inte ens OK på en tennisspelar-sajt även om det är snyggt genomfört. Rätt rörig sajt överlag måste jag säga även om den rent estetiskt är tilltalande.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.