Rock & Roll Scientists köper in Litium e-handel samt nytt affärssystem

In E-handel, litium, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

”The rock & roll scientists” från Linköping, Softube, jobbar med internationellt såld mjukvara och fysiska produkter till musikindustrin. De ville automatisera och digitalisera egna affärsprocesserna och samtidigt lyfta sin e-handelsplattform. Detta gör man på en Litium e-handel med en integration till affärssystemet Dynamics Business Central med BrightCom. På den nya Litium ska arbetet fortsätta med att ta fram olika generella APIer samt förfina en Litium Connect ERP API, framtagen för integrationer mot affärssystem. BC Connect, som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon