Röda Korset ska rädda liv. Ny Episerver e-handel av Authority och Intellecta

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Röda Korset har inför det nya året valt att göra om sin webbplattform i ett projekt tillsammans med Authority och Intellecta berättar organisationens kommunikatör Lilian Botvalde för MKSE.com. Den nya plattformen har som mål att nå fler människor i utsatthet i en allt mer komplex och digitaliserad värld. Allt riktat både mot de som behöver få hjälp och som vill engagera sig tillsammans med Röda Korsets 30 000 volontärer. "- Vi behöver växla upp vår digitalisering. Vi ska bli...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon