ROIROI slås ihop med två andra byråer, skapar ROIROI Group med 65 anställda

In Centra, Commercetools, E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Konsiolideringen bland olika byråer är fortsatt stark i Sverige. Idag blev det känt att e-handelsrådgivarna på ROIROI följer sin branschkollega Omniarch i att slås samman med två byråer med kompletterande expertis. Det är STÖK och Hyperlab AB som ROIROI slår ihop sina påsar med. Fokuserade på webbutveckling respektive headless e-handelsprojekt. Partnerplattformar är Centra, Shopify, Norce och commercetools. Därmed blir den nya ”gruppen” med namnet ROIROI Group totalt 65 man stor, ROIROI var enbart en handfull anställda innan.

0 st
anställda får nya gruppen
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

ROIROI fokuserar historiskt främst på D2C projekt och grundades för två år sedan. Det finns utöver Sverige även kontor i Polen och Filippinerna. På kundlistan står Caia, Chimi och Hatstore. Tidigare har t ex e-handelsfullservicebyrån Grebban investerat i Victor Emilson och Marc Verschuerens ROIROI. Grebban hör av sig och uppdaterar med att de i samband med denna affär nu är ute ur sin tidigare investering och snarare är konkurrenter istället.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Emma Wiklund och Emma S väljer Aino och Centra headless