Roy Fares och Mr Cake öppnar upp D2C e-handel på Askås, mycket slutsålt direkt

In Nyheter, E-handel by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

TV-kända konditorn Roy Fares och konditorn Mattias Ljungberg (Tössebageriet) står bakom Mr Cake på Rådmansgatan i Stockholm samt med verksamhet i Göteborg. Det är ett café och konditori med bakverken i fokus. Nu har de i pandemitider även öppnat upp sin egna D2C-lösning för godsakerna. Allt på Askås klassiska AIR iButik, CGI-script uppsättningen, och på domänen shop.mrcake.se. Mycket är redan slutsålt och ligger under väntelistor. Annars används BankID för att ange kunduppgifter och leverans sker med Ecster...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon