Royal Canin live på WordPress och BuddyPress av KnowIT

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: Flera större IT-konsutler som Cybercom och CGI har de senaste två åren tagit WordPress CMS 3 till sig och erbjuder det mer frekvent även till sina större kunder.

KnowIT förvaltar nyligen släppta Royal Canins sajt RoyalCanin.se på open source CMS:et.

Trots egna uppgifter om att produkten skulle vara ”ny” så visar sig inte KnowIT’s material om RoyalCanin.se stämma. Nikke Lindqvist tillägger för MKSE att det är Carnaby som står bakom ursprungsproduktionen, som är från 2009. Verkligen inte speciellt ny.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Avicii Experience handlar upp ny CX experience, nytt byråval

Royal Canin Sverige AB som är en del av Royal Canin SAs grundades 1971, omsätter 409 Mkr och har 44 anställda.

Royal canin

Webbplatsens mål är att attrahera nya kunder och hålla kontakten med både återförsäljare och slutkunder. WordPress’en ligger bakom vad som kallas ”en webbplats med många ingångar”. Det då det har tagits fram ingångar för klubbmedlemmar och uppfödare, för veterinärer och återförsäljare. De sociala delarna av plattformen bygger på BuddyPress open source community.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  OLW höstsatsar med nya chips på WooCommerce e-handel, samma leverantör som till Estrella

Koncernens RoyalCanin.com däremot ligger på en norsk eZ Publish.

 

 

 

 

e-Spirit Forrester

Kommentarer

  1. Hej mkse.

    Artikeln innehåller en del fel, för det första så är inte sajten byggd av Knowit och den har inte släppts nyligen, Knowit förvaltar däremot webbplatsen sen en tid tillbaka.

    Tyvärr slank texten ”Ny webbplats i WordPress” med i ett av bildspelen över WordPress-case, vilket är en miss i kommunikationen.

  2. Knowit tar åt sig äran! Står inte bakom wordpress sajten!

Leave a Comment