Royal Canin vill förbättra hundhälsan med ny, ”vetenskaplig” D2C Optimizely Commerce

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ett av svenskarnas favoritvarumärken kring djurfoder är även ett relativt nytt Optimizely / Episerver Commerce och CMS kundcase. Som det MVT-fokuserade bolaget just nu ”turnerar” med i olika länder över webcasts och onlineevent. Royal Canin grundades 1967 i Gard i Frankrike av den franska veterinärkirurgen Jean Cathary. Idag finns företagets huvudkontor fortfarande i Aimargues i Frankrike, med dotterbolag i över 90 länder och över 4000 anställda.

Tillväxt och förändring ska sedan länge tillbaka varit en stor del av hela företagets DNA och Royal Canin ska tidigt i pandemin insett vikten av att mer satsa på att tillhandahålla en robust digital e-handelsplattform för alla kunder direkta e-handelsbehov.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Beyond Nordic sökte D2C-fokuserad lösning, handlar upp Centra headless

Den nya D2C e-handel ska under pandemin varit helt avgörande för att stödja bolagets verksamhet och affär genom egen direktförsäljning online. Något som numera ska hjälpt Royal Canin att växa sin verksamhet.

Royal Canin ska i sin nya e-handel på ”ett vetenskapligt sätt” ageratDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Anledningarna att Bianca och CAIA valde svenska Voyado CRM


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon