Så blev nya DI.se på EPiServer

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Mitt i semesterstarten smyger Dagens Industri ut nydesignade DI.se på EPiServer CMS 6 R2. Omtalade DI.se är en av årets större lanseringar och vid första anblick tycks inte ekonominyhetsjätten vågat förändra alltför mycket. Men visst finns det en hel del nytt. Mer än läsarna kanske önskar, vid en närmare titt. Framförallt i fler upplösningar än en större desktop. Det måste vara skönt för DI:s webbgäng att äntligen lämna det knepiga, 10 år gamla frame-set'et. Även om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. He he. Läs källkoden till sidorna. Fullt med mög i koden och uppenbart har “programerarna” inte haft någon större koll.

  2. 20 års di.se läsande går mot sitt abrupta slut. Så gick det också för Aftonbladet när de blev nersmetade av reklam tidigare.

    Utvecklingen går nu åt fel håll “läsupplevelsenässigt” på många siter och felet är klockrent överdesignen som webbnissarna tagit med in.

    Mer kostnader som tidningarna måste försvara med mer reklam – en ond cirkel som behöver brytas.

  3. Första KIA siffrorna är en katastrof för DI.se. Antalet sidvisningar per vecka har sjunkit från runt 18,5 miljoner i våras till cirka 11,6 miljoner.
    Antalet unika besökare per vecka har minskat från över 900 000 i våras till 770 000. Och MKSE kan berätta att ett helt kvartal efter lanseringen har enbart 100 DI.se läsare valt att använda sitt Facebook konto för kommentarer.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.