Så blev nya DI.se på EPiServer

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Mitt i semesterstarten smyger Dagens Industri ut nydesignade DI.se på EPiServer CMS 6 R2. Omtalade DI.se är en av årets större lanseringar och vid första anblick tycks inte ekonominyhetsjätten vågat förändra alltför mycket. Men visst finns det en hel del nytt. Mer än läsarna kanske önskar, vid en närmare titt. Framförallt i fler upplösningar än en större desktop. Det måste vara skönt för DI:s webbgäng att äntligen lämna det knepiga, 10 år gamla frame-set'et. Även om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. He he. Läs källkoden till sidorna. Fullt med mög i koden och uppenbart har ”programerarna” inte haft någon större koll.

  2. 20 års di.se läsande går mot sitt abrupta slut. Så gick det också för Aftonbladet när de blev nersmetade av reklam tidigare.

    Utvecklingen går nu åt fel håll ”läsupplevelsenässigt” på många siter och felet är klockrent överdesignen som webbnissarna tagit med in.

    Mer kostnader som tidningarna måste försvara med mer reklam – en ond cirkel som behöver brytas.

  3. Första KIA siffrorna är en katastrof för DI.se. Antalet sidvisningar per vecka har sjunkit från runt 18,5 miljoner i våras till cirka 11,6 miljoner.
    Antalet unika besökare per vecka har minskat från över 900 000 i våras till 770 000. Och MKSE kan berätta att ett helt kvartal efter lanseringen har enbart 100 DI.se läsare valt att använda sitt Facebook konto för kommentarer.

Leave a Comment