Så blir söknavigerade Arbetsformedlingen.se på SiteVision CMS

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

2010 har börjat med flera stora sajtsläpp från offentlig sektor. Det mångåriga, och mycket försenade projektet Arbetsformedlingen.se (tidigare även ams.se) på javabaserade SiteVision 2.7 CMS anslöt under andra veckan i april. Projektet, som bestått av ett otal sammanslagningar och integrationer från tidigare Microsoftbaserade lösningar, ska enligt uppgift stått färdigt sedan i oktober 2009. Nu ska det även ha genomgått en omfattande testfas. Den nya sajten, som lanseras officiellt under måndagen, är start sökmotorsorienterad. Sökmotorn är en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Arbetsförmedlingen har gjort om sin webbplats

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.