Så blir Sveriges Radio omfattande nya Ekot nyhetslöp

In Nyheter, Offentlig sektor, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Sveriges Radios kommande förstasida har släppts för allmän beskådan. En helt ny iSidor CMS satsning som signalerar att Ekot tagit över och där nu listar alla sina nyheter. Den nya sajten, som släpps om exakt en vecka, ska redovisa nyheter på ett snarlikt sätt som dags- och kvällspressens sajter. Detta har upprört Aftonbladet, Expressen och många fler. Martin Jönsson, biträdande programdirektör på SR, är en av de nya i teamet som står bakom nysatsningen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Inte så stor skillnad mot gamla SR.se Sverigesradio?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.